Carrion Crown

Third Session

Tilbage i byen undersøger vi de papirer vi har med fra fængslet og finder nogle noter på the The Splattermann. Han var en lærd mand. Havde en affære med en succubus. Det efterlod ham besat. Han blev besat af, hvordan man med navnenes magt kunne gøre et eller andet ved at skrive dem med blod.

Det fik ham smidt ud af det universitet hvor han var ansat.

Han skrev sine ofres navne i blod, et bogstav af gangen, inden han slog dem ihjel.
Han kunne godt lig at bruge komplekse fælder og at få det til at ligne et uheld.

Harker skaffer os 8 flasker holy water ved at snakke med præsten.

Vi tilbringer to nætter i byen inden vi næste morgen tager til Harrowstone igen

Da vi kommer tilbage lykkedes det endeligt vores tyv at komme ind i vaulten, hvor vi finder noget loot. Vi finder også et hemmeligt rum der indeholder ting fra de 5 fanger, alt er ondt:

  • Bloodstaind hand axe der er magisk
  • En samling hellige symboler der hænger sammen fra mange forskellige guder
  • En muggen spellbook.
  • En smedehammer.
  • En sølvfløjte

Vi snakker lidt med wardens kones spøgelse der ikke rigtig kan sige noget, hvordan tingene kan bruges imod spøgelserne.

Vi går op på 1. salen.

Der bliver vi angrebet af nogle stirges . Og derefter vågner en masse skeletter op og angriber. Under kampen ser flere af os The Piper of Illmarsh. Vladimir dør i kampen :-(

Efter at Avaline har spillet på den sølvfløjte som vi fandt i det hemmelige rum i vaulten, kan vi mærke at han forsvinder og fløjten er mindre ond.

I et andet rum finder vi hvad vi tror er Farther Charlatan. Lidt tid efter, ser Avaline at Farther Charlatans spøgelse står og holder fast i Slavac. Slavac selv kan hverken se eller mærke ham.

Vi tager derefter tilbage til byen med Vladimirs lig og prøver at få hjælp af præsten vedr. Farther Charlatans spøgelse.

Mens vi sover i huset (Slavac er vågen pga spøgelset) kommer en zombie af professorens lig tilbage. Avaline og Slavac slår ham ihjel.

Herefter tager vi tilbage til fængslet selvom det er midt om natten. Vi tager op til rummet hvor Farther Charlatan er. Vi tror der vil ske noget, når Slavac går ind i rummet med spøgelset af Farther Charlatan, men der sker ikke noget.
Der sker heller ikke noget ved vi løsner ham fra lænkerne.
Vi binder ham fast igen og bliver enige om at tage ham med tilbage til byen når vi er klar til det.

Da vi er på vej ned til kælderen mærker vi at det bliver koldt. Avaline bruger en haunt siphon og ødelægger den haunt der gjorde rummet koldt. Den er nu et splash weapon.

Vi går ned af en af de andre gange og finder et gitter der er nede. Efter lidt besvær får vi det op så meget at vi kan komme ind.

Der er vand i det her rum i det ene hjørne og hullet i midten er fuldt med vand. Der er meget mere sodet her i rummet, så det kunne godt se ud som om der er her branden er startet.

Da vi kommer ind i rummet, begynder der at komme bogstaver på væggen. Et S og et Y. Slavac og Yenros tager wisdomskade. S’et for Slavac bliver slettet. Der kommer endnu et bogstav frem i Yenros’ navn.
Det nye bogstav får Slavac slettet.
Der kommer nu endnu et bogstav frem i Slavac’s navn, så det har ikke virket at slette dem.
Vi stopper herefter med at slette dem, hvilket er heldigt, da vi har været meget tæt på at få gangen til at styrte sammen.

Vi bruger de 3 sidste siphons her. Den sidste får slået et eller andet ihjel. Så nu har vi to splash weapons.

Herefter kommer The Splattermann frem. Efter en lang kamp får vi ham slået ihjel.
Nede i bunden af vandet finder vi lidt loot, bla. the wardens ring.

Vi går op og spørger wardens kones spøgelse om hvad den gør. Hun kan fortælle at den er +1 AC. I mellemtiden bliver Avaline og Harker, der er blevet nede i kælderen, angrebet af to stirges de nemt slår ihjel.

Harker havde opdaget en hemmelig dør tilbage der hvor vi sloges med The Splattermann. Nøglerne fra The Lopper passer. Bagved er der en gang.

Herinde bliver vi angrebet af en ooze

Slavac’s tiger slår den ihjel.

Vi følger gangen og finder et toturkammer. Herinde finder vi et skelet på en stretching rack. Det har allemulige instrumenter stukket i sig og The Wardens Badge i munden.

Avaline tage badget og vi tager skelettet med os.

Vi kommer ud i det sidste rum med celler. Det er meget større end de andre to.

Der er ikke noget i det rum og gitteret er nede så vi går uden om.

På den anden side af gitteret er der to døre. I det ene værelse findes der nogle kranier. Da Avaline går der ind vågner de op.

Vi angriber dem.

Mens vi slås med dem kommer det sidste spøgelse, The Muswater Mauruader, frem.

Da vi har slået alle kranierne ihjel, så forsvinder The Muswater Mauruader igen.

Vi går herefter til wardens kones spøgelse med The Wardens Badge. Med det gør hun noget så spøgelserne forsvinder.

Da vi kommer tilbage til byen finder Slavac en blodigt klud på sit værelse. Umiddelbart kan vi ikke finde nogen som helst grund til den er der eller hvordan den er kommet der.

Vi får en smule belønning fra byen.

Comments

RasmusJuulWagner Berthou

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.